fbpx

Літня школа активістів PALYANYCIA

Рубрика Новини

Приєднуйтесь до літньої школи для молодих активістів з України, Польщі та Німеччини, щоб дізнатися більше про українську історію, культуру, мову та обмінятися нашими ідеями щодо активності для України в часи російської війни.

Літня школа активістів PALYANYCIA –  це можливість розібратися з почуттями, які ми переживаємо в цій складній ситуації. Для цього ми використаємо різноманітні творчі інструменти: музику, картини, вірші, кіно. Ми запрошуємо до нашої літньої школи активістів з України, які втекли до країн ЄС та українців, які залишилися в країні, а також активістів з Польщі та Німеччини. Ми зупинимось в історичному замку на воді. Це місце дасть можливість відпочити та знайти нову енергію для активістської та волонтерської роботи. Ми дізнаємося про активізм для України у Вроцлаві та познайомимося з діяльністю Східноєвропейського коледжу імені Яна Новака-Езьоранського.

Робоча мова зустрічі –  англійська, а також ми будемо використовувати українську, польську та німецьку, щоб збагатити свої мовні навички.

Коли: 13-22 липня 2022 р

Де: Zamek na Wodzie, Войновіце, Польща

Вартість: Участь у проекті, проживання та харчування безкоштовні. Додатково буде надано відшкодування витрат на проїзд до 200 євро на особу.

Дедлайн подачі заявок: 20 червня 2022 року

Заявку для участі можете заповнити за посиланням.

Проект реалізує компанія DRA e.V. (Берлін) у співпраці з українською громадською організацією «Tolerance in you» за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Німеччини.

Джерело – Громадський простір

Facebook
Telegram
Twitter
Автор
Схожі останні новини
Залишіть заявку і ми надамо Вам інформацію, яка Вас цікавить
Телефонуйте
Пишіть нам у месенджери
Заходьте
вул. Олени Кульчицької 2, Тернопіль