fbpx

Координатори проєкту «Центр розвитку громадської активності» стали амбасадорами Фонду родини Богдана Гаврилишина

Рубрика Новини

У 2020 році київський Фонд родини Богдана Гаврилишина розпочав Амбасадорську програму для поширення своєї діяльності на обласний та місцевий рівень. Амбасадором/Амбасадоркою Фонду могли стати випускники та випускниці однієї з програм Фонду, які вільно володіють українською мовою (знання англійської є перевагою), мають високі комунікаційні та презентаційні навички, сповідують цінності Фонду,  вірять у позитивні зміни в Україні та займають активну громадянську позицію. Таким чином у травні 2020 року програма об’єднала 22 молодих людей з 19 областей і трьох країн у креативну спільноту.

Вже наприкінці грудня 2020 року був оголошений добір для підсилення до команди Амбасадорів та Амбасадорок Фонду родини Богдана Гаврилишина, щоб мати представників та представниць у кожній області України (окрім окупованої АР Крим), а також в Австрії, Великобританії, Німеччині та США.

До числа амбасадорів Фонду родини Богдана Гаврилишина увійшли і координатори проєкту «Центр розвитку громадської активності»: Рівненщину представляє Вікторія Костюк, а Волинь – Павло Медина.

Наші колеги вже активно поширюють Декларацію відповідальності серед молоді, “буйно мріють” і активно діють у своїх областях, щоб позитивні зміни в Україні були системними та відчутними. Амбасадори стануть драйверами адвокаційної кампанії Всеукраїнського дня відповідальності, який планують офіційно оголосити 19 жовтня.

Мета програми Амбасадорів – об’єднати активних випускників Фонду та спрямувати їхню спільну діяльність на позитивні зміни в Україні. Активна громадська позиція та участь у житті громади, а також досвід роботи в органах місцевого самоврядування, в міжнародних проєктах, дозволили нашим колегам з гідністю пройти конкурсний відбір. Свою роль амбасадори виконують на громадських засадах у вільний від основної діяльності час. Вже зовсім скоро ми зробимо інтерв’ю з Вікторією та Павлом, щоб більше дізнатися про те, як вплинула спільнота амбасадорів на їхню діяльність та життєві цінності. А ми щиро вітаємо з гарними успіхами і сподіваємося на цікаві інсайти!

Facebook
Telegram
Twitter
Автор
Схожі останні новини
Залишіть заявку і ми надамо Вам інформацію, яка Вас цікавить
Телефонуйте
Пишіть нам у месенджери
Заходьте
вул. Олени Кульчицької 2, Тернопіль