fbpx

Консультація з фандрайзингу: унікальний інтерактивний музей «Камертон» шукає додаткові ресурси

Рубрика Новини

Днями експертка проєкту Центр розвитку громадської активності Оксана Качурівська надала консультацію для представників громадської організації «Інтерактивний музей «Камертон», яка діє в Козівському районі, що На Тернопільщині.

Петра Католу, керівника організації, цікавила можливість написання проєктних заявок від міжнародних та вітчизняних фонді. За його словами, завдяки цьому вдасться залучити додаткові ресурси для розвитку музею та зміцнення самої громадської організації. З дня заснування громадської організації та створення музею, пан Петро зумів зібрати унікальну колекцію музичних інструментів з усіх континентів світу. Нині в музеї налічується близько 200 експонатів. Особливість музею проявляється у тому, що він інтерактивний, тобто, кожен його відвідував має можливість зіграти на інструментах. Подібних музеїв в Україні дуже мало, а в сільській місцевості тим більше. Пан Петро говорить, що в рік музей відвідує понад 2000 туристів. Зараз в музею в планах розширювати свою цільову аудиторію, Збільшувати кількість відвідувачів та організовувати масштабні заходи та фестивалі. Тому пан Петро підшукує можливості для фінансуванні подальшої діяльності та розширення музею та колекцій.

«Ми підібрали перелік грантових можливостей та проєктів які можуть вирішити подібну проблематику, виокремили основні етапи розвитку музею та проаналізували потенійні шляхи вирішення. Я щиро вірю, що кількість таких приватних музеїв та резиденцій буде збільшуватись, адже вони створюють унікальний культурний продукт та мають змогу його популяризувати», – зазначила Оксана Качурівська, експертка проєкту із залучення ресурсів для розвитку громад, співпраці з міжнародними партнерами та донорськими організаціями.

Ви працюєте в громадському секторі? Потребуєте консультації з правових, фінансових чи фандрейзенгових питань? Наші експерти до ваших послуг. Залишити заявку можна на нашому сайті – https://activitycenter.org.ua/.

Facebook
Telegram
Twitter
Автор
Схожі останні новини
Залишіть заявку і ми надамо Вам інформацію, яка Вас цікавить
Телефонуйте
Пишіть нам у месенджери
Заходьте
вул. Олени Кульчицької 2, Тернопіль