fbpx

Конкурс “Золотий фліпчарт”: сьогодні стартувало голосування

Рубрика Новини

Розпочалося голосування за поданні заявки на конкурс «Золотий фліпчарт», яке триватиме до 17 жовтня 2021 року. Цьогоріч на конкурс було подано 72 заявки, які пройшли технічний  відбір та допущені до голосування. Переглянути заявки та проголосувати можна на сайті конкурсу.

Як проголосувати?

  1. Перейдіть на сайт конкурсу та оберіть номінацію, яка вас цікавить.
  2. Зареєструйтеся через сайт або соціальну мережу Facebook. Для реєстрації достатньо натиснути на кнопку «Реєстрація»  у верхній частині сторінки сайту, після чого з’явиться спеціальна форма, яку потрібно заповнити.
  3. Оберіть від 1 до 3 номінантів. Ви можете голосувати одразу за кілька номінантів – не менше 1, але не більше 3.
  4. Для того, щоб ваш голос було зараховано, потрібно натиснути на зелену позначку вподобайки.

Крім онлайн-голосування заявки оцінює експертна комісія конкурсу. Результати експертного оцінювання оголосять на церемонії нагородження 29 жовтня у місті Тернополі. По кожній з номінацій буде по два переможці – за результатами онлайн-голосування та експертного оцінювання.

Онлайн голосування та оцінювання експертами заявок триватиме з 01.10 до 17.10.2021 року. Офіційне нагородження переможців відбудеться 29 жовтня 2021 року у місті Тернополі.

Партнери конкурсу: Тернопільська міська рада, Управління молоді, спорту та іміджевих проектів Тернопільської ОДА, Музичний фестиваль “Файне місто”, Центр Науки Тернопля, Телеканал «Тернопіль 1, інформаційне агентство «UAMedia Group» та рекламне агентство «MARIK.UA»

Конкурс проводить ГО «Освітньо-аналітичний центр розвитку громад» в рамках проєкту «Центр розвитку громадської активності» за підтримки Європейського фонду за демократію (EED).

 

 

Facebook
Telegram
Twitter
Автор
Схожі останні новини
Залишіть заявку і ми надамо Вам інформацію, яка Вас цікавить
Телефонуйте
Пишіть нам у месенджери
Заходьте
вул. Олени Кульчицької 2, Тернопіль