fbpx

Конкурс «Золотий фліпчарт» продовжено!

Рубрика Новини

Прийом заявок на конкурс «Золотий фліпчарт» продовжено до 30 жовтня 2020 року включно. На електронну адресу конкурсу надійшли численні  від представників громадського сектору з проханням відтермінувати прийом заявок. Основна причина – активісти були задіяні у виборчому процесі, що не дозволяло їм повноцінно підготуватися до конкурсу.

«Ми чудово розуміємо громадських активістів, тому вирішили продовжити прийом заявок. Для нас важливо, щоб активісти подавалися та мали можливість заявити про свою діяльність. Скажу відверто, ми прогнозували, що конкурс доведеться, можливо, продовжувати, оскільки його активна фаза проведення співпала з гарячою порою виборчого процесу. Саме тому прийняли рішення ще на декілька днів «відтягнути» дедлайн. Наша команда опрацьовуватиме заявки на вихідних, щоб голосування розпочалося вчасно», – розповідає Максим Черкашин, керівник проєкту «Центр розвитку громадської активності».

Нагадаємо, що участь в конкурсі можуть взяти представники громадського сектору з Рівненської, Тернопільської, Хмельницької, Львівської, Чернівецької та Івано-Франківської областей.  Ознайомитися з умовами конкурсу та подати заявку можна за цим посиланням.

Конкурс проводиться у шести номінаціях:

•        Проєкт року – проєкт, який реалізований громадською організацією чи активістом для своєї громади.

•        Активіст та Активістка року – лідери, які найбільше долучились до розвитку своєї громади.

•        Ідея року, яку не вдалось реалізувати – цікава ідея, яка так і залишилась ідеєю і, можливо, колись настане час для її реалізації.

•        “F*ck up” (невдача року) – невдача, яка трапилась при реалізації чи підготовці проєкту.

•        Громадська організація року – організація, яка, можливо й не робила величезних знакових проєктів, але своєю щоденною роботою змінює громаду на краще.

Подаватися на конкурс можуть члени громадських організацій, представники ініціативних груп та громадські активісти.

Онлайн голосування та оцінювання експертами заявок заплановане з 01.11 до 17.11.2020 року. Офіційне нагородження переможців відбудеться 27 листопада 2020 року у м. Тернопіль.

Партнери конкурсу – Телеканал «Тернопіль 1», UaMedia Group, міжнародний музичний фестиваль «Файне місто», Тернопільська міська рада.

Конкурс проводить ГО «Освітньо-аналітичний центр розвитку громад» в рамках проєкту «Центр розвитку громадської активності» за підтримки Європейського фонду за демократію (EED).

Facebook
Telegram
Twitter
Автор
Схожі останні новини
Залишіть заявку і ми надамо Вам інформацію, яка Вас цікавить
Телефонуйте
Пишіть нам у месенджери
Заходьте
вул. Олени Кульчицької 2, Тернопіль