fbpx

Конкурс на відбір громад до проєкту «Творимо молодіжну політику в громаді разом з молоддю»

Рубрика Новини

Програма USAID “Мріємо та діємо” оголосила конкурс на відбір громад до проєкту «Творимо молодіжну політику в громаді разом з молоддю».

Цей унікальний проєкт покликаний допомогти громадам розробити локальні програми для розвитку молоді принципово нової якості.

До конкурсу запрошуються громади, які хочуть створити або оновити місцеві програми розвитку молоді опираючись на даних і на потребах молоді.

Для розробки програми в громаді буде створено робоча група, до складу якої увійде молодь та представники влади.

Розроблені програми:

  • будуть базуватися на сучасних підходах використання локальних даних та потребах молоді;
  • забезпечуватимуть цілісне бачення молодіжної політики на місцевому рівні;
  • спиратимуться на пріоритети Молодіжної стратегії до 2030 року;
  • відображатимуть участь молоді в подоланні наслідків війни та відбудові.

Цей проєкт — чудова можливість для:

  • органів місцевого самоврядування отримати чіткі механізми розуміння потреб молоді та залучення її в життя громади та прийняття рішень;
  • молоді покращити навички кооперації з місцевою владою, навчитися визначати та просувати потреби молоді в громаді, долучитися до прийняття рішень та зробити свій внесок до розвитку громади.

Що потрібно для участі?

Ознайомитися з проєктом та заповнити анкету, разом із листом підтримки від голови громади, та надіслати її до 3 листопада 2023 на пошту activate.mriemotadiemo@irex.org.

Детально про умови участі за лінком.

Творимо молодіжну політику у громаді разом з молоддю!

Програма USAID “Мріємо та діємо” спрямована на розвиток та підтримку молоді в Україні, створення сприятливого середовища, в якому молодь матиме можливість реалізувати свої мрії, ідеї та бачення розвитку країни. Використовуючи орієнтований на молоде покоління підхід – не для молоді, а разом з молоддю – програма сприяє молодіжним інноваціям, підприємництву, посиленню участі у прийнятті рішень у громадах та розв’язанні проблем на національному рівні, а також посилює потенціал української молоді бути рушійною силою плюралізму та поваги до різноманітності. «Мріємо та діємо» залучає молодь до розробки та реалізації проєктів та ініціатив, а також проводить дослідження, щоб на їх основі формувати молодіжну політику та рухатись до ефективних та стійких змін.  

Програма “Мріємо та діємо” впроваджується за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та виконується IREX у партнерстві з Будуємо Україну разом (БУР), Центром “Розвиток корпоративної соціальної відповідальності” (CSR Ukraine), Making Cents International (MCI), Міжнародним республіканським інститутом (IRI) та Zinc Network.   

Більше можливостей та ресурсів:

Лендінг – https://mriemotadiemorazom.org/
Facebook – https://www.facebook.com/mriemotadiemo
Instagram – https://www.instagram.com/mriemotadiemo/

Facebook
Telegram
Twitter
Автор
Схожі останні новини
Залишіть заявку і ми надамо Вам інформацію, яка Вас цікавить
Телефонуйте
Пишіть нам у месенджери
Заходьте
вул. Олени Кульчицької 2, Тернопіль