fbpx

Хто представляє Центр розвитку громадської активності в областях?

Рубрика Новини

Нещодавно були відібрані регіональні координатори проєкту «Центр розвитку громадської активності». Основним завданням обласних координаторів є підвищення якості роботи громадських активістів і організацій, а в подальшому сприяння у створенні та розвитку коаліцій в областях. Координатори відповідають за налагодження комунікації з громадськими активістами та виконання низки інших завдань.

Отож, представляємо команду координаторів проєкту «Центр розвитку громадської активності» в Рівненській, Чернівецькій, Хмельницькій, Львівській та Івано-Франківській областях.

Вікторія Костюк – координатора проєкту в Рівненській області. Вікторія голова ГО «Агенція розвитку громад «Інтонація ЗМІН» та молодіжної ради Смизької ОТГ. Віднедавна амбасадорка «Фонду родини Богдана Гаврилишина» в Рівненській області. Вже не один рік членкиня правління ГО «Мультикультурна Україна», ГО «Асоціація ТЕЗА» та координаторка створення БУР-осередку в смт Смига. 

Вікторія Костюк

Працює в громадському секторі з 2019 року. До цього з 2017 року очолювала відділ освіти, культури, туризму, молоді та спорту Смизької селищної ради, працювала заступницею селищного голови. У 2018 році була місцевою координаторкою табору «Будуємо Україну разом в Смизі», має досвід управління місцевими та міжобласними проєктами. З 2019 року стала регіональним спеціалістом «Програми U-LEAD з Європою» та відповідає за створення ЦНАПів в Рівненській області в рамках Програми.

У 2018 році пройшла Програму «Молодь змінить Україну», освітню програму «Публічне адміністрування у сфері молодіжної політики»,  а в 2019 році стала випускницею Програми «Креативна молодь змінить Україну». У 2020 році вступила на магістерську програму «Управління неприбутковими організаціями» в УКУ, щоб підвищити свій рівень знань та організаційну спроможність організації.

Андрій Кучуран – координатор проєкту в Чернівецкькій області. За освітою політолог, кандидат політичних наук та фахівець з комунікацій. Останні три роки займається розвитком громад Чернівецької області. В 2017-2020-х роках був радником з питань комунікацій Чернівецького регіонального офісу Програми «U-LEAD з Європою». Консультував об’єднані громади з питань залучення громадян, допомагав у впровадженні інструментів участі – зокрема бюджету участі, молодіжних рад. За цей період підготував сотні матеріалів про розвиток громад (статті, новини, кращі практики та історії успіху), організував десятки пресзаходів за участі місцевих медіа (пресклуби, пресконференції, пресбрифінги, престури).

Андрій Кучуран

Окрім зображення успіхів та досягнень громад, також консультує та проводе тренінги працівникам місцевих рад щодо питань комунікації, зв’язків з громадськістю та залучення громадян. В 2014-2018 роках був аналітиком та проєктним менеджером ГО «Лабораторія демократичних трансформацій». Реалізовані проєкти була спрямовані на інформаційно-просвітницьку роботу з громадянами щодо питань виборів, діяльності місцевих рад та депутатів.

Ольга Мороз – координаторка проєкту в Хмельницькій області. З 2014 року займається громадською діяльністю в місті Хмельницький. Представниця Молодіжної ради при Хмельницькій ОДА.  Проєктна менеджерка, заступниця координатора в Хмельницькій області проєкту “Озеленення України”. Тренерка з медіаграмотності. Співпрац.вала з громадськими організаціями, представниками влади та бізнесу за підтримки програми “U-LEAD з Європою” та NDI Ukraine.

Ольга Мороз

Проводила онлайн-вебінари для студентів кафедри маркетингу і торгівельного підприємництва Хмельницького національного університету, студентів Вінницького торгівельного-економічного інституту КНТЕУ та представників Української асоціації маркетингу на тему: «Медіаграмотність», «Вплив фейків на користувача 2020 року» та «Боти – технології майбутнього чи загрози сьогодення?»  у період березень-червень 2020року.

Павло Медина – координатор проєкту в Львівській області. Павло керівник молодіжного центру «Нові крила» з яким втілює десятки соціальних, освітніх, культурних, екологічних та інших ініціатив з молоддю і для молоді. За ці проєкти має декілька відзнак, зокрема, «Краща молодіжна практика України» у 2017 та 2019 році та «Краща місцева соціальна ініціатива України».

Павло Медина

Є автором багатьох проєктів від соціальних, які допомагали мешканцям громади, до історично-музичного фестивалю, який в перший рік відвідали понад дев’ять тисяч людей. За плечима має кілька десятків відвіданих тренінгів, і трохи менше проведених заходів з неформальної освіти.
Отримав премію Кабінету міністрів «За внесок молоді в розбудову України» та увійшов до TOP30UNDER30 від видання KyivPost.


Працював випусковим редактором інтернет видання, менеджером з освітніх програм, менеджером з маркетингу, медійником кандидатів та SMM спеціалістом. Член правління двох асоціацій – Асоціації молодіжних центрів України та Асоціації молодіжних працівників України. Амбасадор «Фонду родини Богдана Гаврилишина». Також ментор програми BURLab від Будуємо Україну разом та Львівської освітньої фундації.

Оксана Процюк – координатора проєкту в Івано-Франківській області. Працювала журналісткою газети «Анонс-Контракт», регіональною кореспонденткою газет «Самостійна Україна», сайту «Газета по-українськи» та інших. Уже понад 10 років працює редактором відділу політичної інформації газети Івано-Франківської області «Галичина». Також має досвід роботи помічником-консультанта народного депутата України.

Оксана Процюк

Із 2001 року належить до Національної спілки журналістів України. Лауреат премій ім. Івана Франка та Богдана Бойка в галузі журналістики (2014 р., 2019 р).

У 2015 році працювала експерткою з комунікацій Офісу реформ в Івано-Франківській області у проєкті «Діалог» (Агентство США з міжнародного розвитку), який мав на меті прискорення процесу децентралізації в Україні. З 2016 – до сьогодні – працює регіональним консультантом з питань комунікацій в рамках проєкту USAID «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні (ПУЛЬС)», який впроваджує Асоціація міст України. Активно працює в команді над створенням та становленням об’єднаних територіальних громад Прикарпаття, а також здійснює їхній інформаційний, юридичний супровід та консультативну допомогу щодо соціально-економічного розвитку на етапах утворення та розвитку ОТГ.


Проєкт «Центр розвитку громадської активності» реалізовує громадська організація «Освітньо-аналітичний центр розвитку громад» за підтримки Європейського фонду за демократію (EED).

Facebook
Telegram
Twitter
Автор
Схожі останні новини
Залишіть заявку і ми надамо Вам інформацію, яка Вас цікавить
Телефонуйте
Пишіть нам у месенджери
Заходьте
вул. Олени Кульчицької 2, Тернопіль