fbpx

ЮНІСЕФ запрошує громадські організації стати партнерами із реалізації програми для молоді — UPSHIFT

Рубрика Новини

Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) в Україні оголошує конкурс на відбір партнерів для надання можливостей підліткам та молоді розвивати свій потенціал як агентів змін та інноваторів гуманітарної діяльності в рамках програми UPSHIFT у таких регіонах: Тернопільський, Івано-Франківський, Харківській, Запорізький, Вінницький, Житомирський, Хмельницький, Київський, Полтавський і Сумський.

Організації громадянського суспільства, які бажають співпрацювати з ЮНІСЕФ у рамках цього конкурсу, мають подати заявку. Крайній термін подачі – 30 квітня 2023 року.

Організації, зацікавлені в подачі заявки на конкурс, повинні зареєструватися на Порталі партнерів ООН, знайти серед активних конкурсів в Україні “Skills development for adolescents” та відгукнутися на пропозицію UPSHIFT: Providing young people with skills and opportunities to become social change agents.

Оцінювальна комісія ЮНІСЕФ оцінить заявки на відповідність критеріям прийнятності та відбору і повідомить усіх заявників про результати процесу.

Відібраним партнерам буде запропоновано скоригувати та доопрацювати разом з ЮНІСЕФ повні програмні документи (ПД) відповідно до чинної політики та процедур партнерства ЮНІСЕФ з ОГС.

Щоб дізнатися більше про програму UPSHIFT та процес участі у конкурсі для партнерів ЮНІСЕФ, а також поставити власні запитання запрошуємо вас також долучитися до відкритого вебінару від ЮНІСЕФ, який відбудеться 24 квітня 2023 року об 11:00.

Для реєстрації на вебінар заповніть форму за посиланням: https://forms.gle/QH6HzhgKfAv6BQA18

Джерело – Громадський простір

Facebook
Telegram
Twitter
Автор
Схожі останні новини
Залишіть заявку і ми надамо Вам інформацію, яка Вас цікавить
Телефонуйте
Пишіть нам у месенджери
Заходьте
вул. Олени Кульчицької 2, Тернопіль