fbpx

Якою була #ЗапальнаРозмова з Дмитром Підручним?

Рубрика Новини

25 рудня вийшов в ефір перший випуск нової рубрики #ЗапальнаРозмова, яку організувала команда громадської організації «Освітньо-аналітичний центр розвитку громад» в рамках проєкту «Центр розвитку громадської активності». Першим гостем рубрики став Дмитро Підручний, перший в історії України чемпіон світу з біатлону серед чоловіків, відомий спортсмен та громадський активіст.

«Ми запускаємо нову рубрику #ЗапальнаРозмова, у якій громадські активісти та всі бажаючі матимуть можливість поспілкуватися з відомими спортсменами, письменниками, акторами, волонтерами, управлінцями, бізнесменами та з іншими людьми, які досягли значних успіхів у своїй справі. Усі бажаючі зможуть почути їхні історії успіху та почерпнути для себе щось нове. Сьогодні ми поспілкуємося з Дмитром Підручним, дякуємо, що він долучився до нашої ініціативи та знайшов на це час» – розповідає керівник громадської організації «Освітньо-аналітичний центр розвитку громад» Максим Черкашин.

Онлайн-зустріч відбулася 25 грудня об 15:00 за київським часом. Дмитро Підручний вийшов на зв’язок з Австрії, де він разом з командою перебуває на змаганнях.

«Я не багато часу приділяю громадській активності, але коли випадає нагода стараюся чимось допомогти. В основному стараюся розвивати спортивне середовище, бо відчуваю, що маю на це сили», – зазначає Дмитро Підручний.

Учасники, під час реєстрації на захід, залишали запитання, на які б хотіли почути відповіді в прямому ефірі. Дмитро відповів на кожне запитання,ба більше, автор найкращого питання, на думку героя нашої рубрики,  отримає від нього подарунок.

Переглянути відео-запис першого випуску рубрики #ЗапальнаРозмова можна за цим посиланням.

Уже невдовзі буде оголошено ім’я наступного гостя рубрики, яка має всі шанси стати традиційною.

Проєкт «Центр розвитку громадської активності» реалізовує громадська організація «Освітньо-аналітичний центр розвитку громад» за підтримки Європейського фонду за демократію (EED).

Facebook
Telegram
Twitter
Автор
Схожі останні новини
Залишіть заявку і ми надамо Вам інформацію, яка Вас цікавить
Телефонуйте
Пишіть нам у месенджери
Заходьте
вул. Олени Кульчицької 2, Тернопіль