fbpx

Як змінити Тернопіль на краще навчатимуть в Громадській майстерні

Рубрика Новини

В рамках ініціативи «Місцеве агентство розвитку середовищ (МАРС)» свою роботу розпочинає пілотний проєкт «Громадська майстерня», який дозволить тернополянам пройти комплексне інтегроване навчання та отримати навики перетворення своїх ідей в проєкти.

Учасниками проєкту можуть стати вмотивовані жителі Тернопільської громади віком від 16 років. Ключові вимоги до учасників та учасниць – бути активними, вмотивованими, мати власні ідеї для розвитку Тернопільської громади та бути готовими їх втілювати.

Загалом буде відібрано 20 жителів Тернопільської громади, які пройдуть навчання та напрацюють проєктні пропозиції. Найкращі проєкти учасників та учасниць отримають фінансову та менторську підтримку в реалізації.

Проєкт «Громадська майстерня» включає проведення освітніх сесій, практичну роботу над розробкою проєктних пропозицій та реалізацію проєктів розвитку Тернопільської громади. 

Що отримають учасники проєкту?

  • Практичні навики перетворення ідеї в проєкт
  • Розуміння проєктного циклу (створення та реалізації проєкту)
  • Менторську та фінансову допомогу для реалізації відібраних проєктів
  • Консультації від експертів
  • Приналежність до спільноти активних мешканців, яка прагне розвитку Тернопільської громади

Які вимоги до учасників проєкту?

  • Проживати на території Тернопільської громади
  • Мати не менше 16-ти років 
  • Бути готовим взяти участь у двох освітніх сесіях
  • Мати ідею для розвитку Тернопільської громади та бути готовим її реалізувати

 

Щоб долучитися до проєкту «Громадська майстерня» необхідно заповнити анкету за цим посиланням https://cutt.ly/uwtNFTXI. Учасники обиратимуться на конкурсній основі.  

Кінцевий термін прийому заявок – 14 липня 2023 року до кінця дня. Оголошення відібраних учасників та учасниць – 17 липня 2023 року.  

Нагадаємо, що ініціатива «Місцеве агентство розвитку середовищ (МАРС)» – це майданчик активних мешканців з різних галузей, які об’єдналися задля сприяння появи та розвитку у Тернопільській громаді нових середовищ. В рамках ініціативи діятиме два проєкти – «Громадська майстерня» та «Бізнес-майстерня». 

 

Facebook
Telegram
Twitter
Автор
Схожі останні новини
Залишіть заявку і ми надамо Вам інформацію, яка Вас цікавить
Телефонуйте
Пишіть нам у месенджери
Заходьте
вул. Олени Кульчицької 2, Тернопіль