fbpx

Як правильно налаштувати таргетовану рекламу?

Продовжуємо публікувати матеріали відеокурсу «Дрібні фермерські господарства – як перейти в онлайн?». Курс розроблений для дрібних феремерів, малих виробників та сімейних домогосподарств. Матеріали курсу допоможуть правильно орагнізувати роботу в режимі онлайн, включаючи продажі в мережі Інтернет.

Пропонуємо вашій увазі другий урок на тему “Налаштування таргетованої реклами”. Тренер – Євген Підгурський, технічний консультант майданчика “Відкритий ринок”.

У цьому матеріалі ви зможете більше дізнатися про таргетовану рекламу, навчитися її налаштовувати, враховуючи ваші інтереси та потреби цільової аудиторії.

Нагадаємо, що навчальний курс розроблений в рамках реалізації проєкту «Пандемія як шанс для удосконалення роботи дрібних фермерів заходу України», який реалізовує громадська організація «Освітньо-аналітичний центр розвитку громад».

Також ви можете переглянути інші відео-уроки:

Налаштування власних кабінетів на платформі «Відкритий ринок» (https://rynok.in.ua/​) – https://cutt.ly/7c5ljfG

Матеріал підготовлено за підтримки Міжнародного фонду “Відродження” та  Європейського Союзу в рамках гуманітарної ініціативи «Людяність і взаємодопомога». Матеріал відображає позицію авторів і не обов’язково відображає позицію Міжнародного фонду «Відродження» та Європейського Союзу».

Facebook
Telegram
Twitter
Автор
Схожі останні новини
Залишіть заявку і ми надамо Вам інформацію, яка Вас цікавить
Телефонуйте
Пишіть нам у месенджери
Заходьте
вул. Олени Кульчицької 2, Тернопіль