fbpx

Як будувати кар’єру навчатимуть молодь Рівненщини

Рубрика Новини
МістоРівне

Дуже часто на перешкоді до омріяної роботи стоїть страх або брак досвідуу написанні резюме або самопрезентації перед роботодавцем. Щоб підвищити спроможність молоді  у побудові власної кар’єри у суботу, 22 травня, Рівному Світлана Найчук проведе безкоштовний тренінг «Мітап «Правильна кар’єра»  у Платформі взаємодії «Простір». Учасники зможуть отримати відповіді на свої питання: як правильно управляти кар’єрою, розвивати і планувати її, та розберуть найчастіші помилки  на етапах пошуку роботи, підготовки резюме, проходженні співбесіди, самопрезентації і подальшого професійного шляху.

Світлана Найчук – експерт з управління персоналом та кар’єрний консультант, 12 р. в управлінні персоналом, з них 8 HRD, сертифікований експерт, практикуючий HRD (в 26 років), директор з управління персоналом ГК «Автоград» (автоцентри Skoda, Volkswagen,  Honda, Renault, Hyundai, Fiat, Nissan). Світлана знає «з середини» всі професійні секрети та фішки: хто проходить конкурс на посаду, кого вибирають роботодавці, кому дають підвищення і кому піднімають зарплату.

Для кого цей тренінг?

Для тих, хто шукає роботу та немає необхідного досвіду, наприклад студентів. Цей тренінг точно підійде для тих, хто нещодавно освоївся в Рівному, і ще не знає усіх тонкощів побудови кар’єри у новому місті.

Для молодих мам, які довгий час перебували у декретній відпустці. Мабуть, впізнали себе? Ви часто задаєте питання: «Кому я потрібна з маленькою дитиною на руках?», «За час декрету я все забула і не зможу добре працювати», «Ніяк не збагну, як поєднувати дитину й роботу», «Я не знаю, чий займатися і ким хочу бути», «Що писати в резюме, якщо немає досвіду, а є декрет?». Всі ці страхи переслідують молодих мам, але є рішення, як з ними впоратися. В цьому Вам допоможе тренінг «Правильна кар’єра». Під час тренінгу Світлана Найчук, кар’єрний консультант, зупиниться на кожному страху, і допоможе Вам вчитися долати їх.

Для фахівців у віці 40-45+. Мабуть, часто Ви зустрічаєтеся з упередженим ставленням до себе при прийнятті на роботу. Комусь навіть прямим текстом говорять, що розглядають на посаду молодших кандидатів, декому без пояснень відмовляють у працевлаштуванні. Світлана Найчук, експерт у сфері кар’єрного консалтингу, розповість, чому так відбувається і що роботи (або не робити) зрілим консультантам, щоб залишатися затребуваним на ринку праці.

Наважтеся зареєструватися на тренінг, щоб отримати фахову консультацію.

Участь у події безкоштовна за умови попередньої реєстрації https://cutt.ly/jbJqRyW

Коли –  22 травня, Субота, 14:00 – 16:00

Де – Платформа взаємодії «Простір», головний корпус НУВГП, 4-й поверх

Facebook
Telegram
Twitter
Автор
Схожі останні новини
Залишіть заявку і ми надамо Вам інформацію, яка Вас цікавить
Телефонуйте
Пишіть нам у месенджери
Заходьте
вул. Олени Кульчицької 2, Тернопіль