fbpx
Голосуйте!
00
Днів
00
Годин
00
Хвилин
00
Секунд
Голосування завершене
до закінчення голосування

Гримайлівська селищна громада стала учасницею проєкту «Західноукраїнський хаб громадської активності»

Рубрика Новини

На адресу громадської організації “Освітньо-аналітичний центр розвитку громад” надійшло 15 заявок від територіальних громад, які виявили бажання стати учасницями проєкту. За результатами оцінювання поданих анкет перемогу здобула команда з Гримайлівської селищної громади.

За умовами конкурсу учасницею проєкту могла стати лише одна територіальна громада з Тернопільської області. При оцінюванні заявок особлива увага зверталася на необхідність експертної підтримки ініціатив від громадських активістів та на мотивацію громади взяти участь в проєкті.

Вже невдовзі у Гримайлівській  громаді буде проведений дводенний тренінг щодо інструментів участі громадськості, управління проєктами, фандрайзингу та ефективної комунікації. Також учасники заходу отримають менторство у підготовці проєктів та фінансування одного проєкту, який буде обраний на конкурсній основі, у сумі еквівалентній 500 USD

“Вітаємо Гримайлівську громаду з перемогою в конкурсі. Невдовзі з командою, яка реєструвалася на конкурс, зв’яжуться наші менеджери для уточнення всіх деталей. Громади Тернопільщини, які не стали учасницями проєкту, не розчаровуйтеся – попереду буде ще чимало заходів, в яких ви зможете взяти участь”, – зазначив Максим Черкашин, керівник ГО “Освітньо-аналітичний центр розвитку громад”.

Анологічні конкурси оголошуватимуться щокварталу для однієї з восьми областей – Львівської, Тернопільської, Рівненської, Волинської, Закарпатської, Хмельницької, Чернівецької та Івано-Франківської.

Захід проходитиме в рамках проєкту Західноукраїнський хаб громадської активності, який команда громадської організації «Освітньо-аналітичний центр розвитку громад» реалізовує за підтримки фонду NED.

Facebook
Telegram
Twitter
Автор
Схожі останні новини
Залишіть заявку і ми надамо Вам інформацію, яка Вас цікавить
Телефонуйте
Пишіть нам у месенджери
Заходьте
вул. Олени Кульчицької 2, Тернопіль