fbpx

Громади Закарпаття та «Дія бізнес Ужгород»: які можливості для співпраці?

Рубрика Новини
МістоУжгород

У місцевому економічному розвитку важливу роль відіграють організації, які працюють з бізнесом. Команда регіонального офісу «U-LEAD з Європою» в Закарпатській області чудово це розуміє, тому намагається всіляко допомагати громадам налагоджувати співпрацю з такими інституціями. Саме тому для громад Закарпаття було організовано інформаційну сесію з Дія.Бізнес Ужгород.

«Однією з організацій, яка підтримує та сприяє розвитку бізнесу, є «Дія. Бізнес Ужгород». Працюючи з громадами ми знаємо, що кожна стратегія розвитку містить елемент підтримки бізнесу. Іноді громадам не вистачає досвіду такої роботи, але вони все більше звертають увагу на цей компонент. Сподіваюся, що громади після знайомства з діяльністю «Дія. Бізнес Ужгород» знайдуть ще одного партнера, який допоможе їм ефективно працювати з місцевим бізнесом», – зазначив Микола Сюсько, керівник регіонального офісу U-LEAD в Закарпатській області.

«Дія.Бізнес в Ужгороді» – це платформа для розвитку бізнесу та налагодженню співпраці з іншими гравцями – владою, громадськістю чи підприємцями.

Фахівці організації готові працювати з територіальними громадами Закарпаття у кількох напрямках. У першу чергу громади можуть отримати підтримку у створенні інформаційних продуктів – веб-сайтів, промо-роликів чи реклами. Також експерти «Дія.Бізнес в Ужгороді» можуть здійснювати аналіз економічного стану громад та надавати свої пропозиції з певних програм розвитку.

У свою чергу представники бізнесу, які працюють в громадах, можуть розраховувати на консультації з питань масштабування їхньої діяльності.

«Дія.Бізнес в Ужгороді це частина масштабного національного проєкту із розвитку підприємництва в Україні. Загалом вже відкрили 11 таких центрів, один у нас в Ужгороді. Ми працюватимемо з бізнесом, але й готові розвивати співпрацю з громадами та допомагати їм ставити успішними», – підкреслила Леся Кайнер, керівниця центру підтримки підприємців Дія. Бізнес в Ужгороді.

Леся Кайнер зазначила, що за кілька місяців діяльності організації було організовано 37 подій, проведено 40 консультацій та опрацьовано 249 звернень.

Facebook
Telegram
Twitter
Автор
Схожі останні новини
Залишіть заявку і ми надамо Вам інформацію, яка Вас цікавить
Телефонуйте
Пишіть нам у месенджери
Заходьте
вул. Олени Кульчицької 2, Тернопіль