fbpx
Голосуйте!
00
Днів
00
Годин
00
Хвилин
00
Секунд
Голосування завершене
до закінчення голосування

Громадські організації змагаються за 10 000 євро

Рубрика Новини
МістоРівне

В рамках проєкту «Підвищення спроможності ОГС соціальної сфери України» («EU4CSOs»), що реалізується за підтримки Європейського Союзу триває конкурс соціальних ініціатив організовано з метою підтримки організацій, які реалізують соціальні ініціативи.  У 2021 році конкурс має на меті підтримати  організації, які протягом 2021 року реалізували/реалізовують соціальні ініціативи.   Конкурс формує сприятливе середовище для розвитку соціальних ініціатив недержавних організацій.

За результатами конкурсного відбору організаціям присуджується винагорода, яка повинна бути спрямована на покриття адміністративних витрат ОГС – переможців конкурсу у 2022 році. Таким чином, підтримується організаційна спроможність реалізовувати нові соціальні ініціативи. За результатами конкурсного відбору організаціям присуджується винагорода, яка повинна бути спрямована на покриття адміністративних витрат ОГС – переможців конкурсу у 2022 році. Чотири організації-переможці у чотирьох номінаціях отримають до 10 000 євро на адміністративні витрати.

Онлайн голосування відбуватиметься на сайті проєкту: https://eu4csos.org. Кожен бажаючий може підтримати ініціативу що сподобалася.  Організації-переможці визначаються шляхом онлайн-голосування.

Винагорода, яка передбачає покриття адміністративних витрат ОГС, що реалізують найкращі соціальні ініціативи надається з метою:

  • визнання вкладу ОГС в забезпечення соціальної справедливості в Україні;
  • підвищення якості соціальних проєктів;
  • виявлення прикладів для наслідування у громадській сфері;
  • забезпечення гнучкості та життєздатності соціальних ініціатив
  • привернення уваги широкого кола людей до вирішення соціально значущих проблем.

 

Організаторами конкурсу соціальних ініціатив є благодійна організація «Мережа 100 відсотків життя Рівне», в рамках проєкту «Підвищення спроможності ОГС соціальної сфери України» («EU4CSOs»), що реалізується за підтримки Європейського Союзу.

Претенденти представили свої ініціативи в наступних номінаціях:

  • Інновації в соціальній сфері;
  • Гендерно-орієнтовані соціальні послуги;
  • Інклюзія;
  • Організація соціальних сервісів.

 

Зараз триває третій етап конкурсного відбору на здобуття премії  з 22 листопада по 30 листопада 2021  року включно. Оцінювання шляхом онлайн голосування здійснюється на онлайн-ресурсі проєкту EU4CSOs (eu4csos.org), де буде розміщена інформація про ініціативу кожного претендента.  Кожен відвідувач сайту може віддати лише один голос лише за одну ініціативу. Підсумкова оцінка проєкту визначається за підсумками онлайн-голосування.

Оголошення переможців конкурсу соціальних ініціатив відбудеться на онлайн-ресурсі проєкту EU4CSOs (eu4csos.org) 2 грудня 2021 року.

 

Учасники конкурсу від Рівненщини:

 

  1. Формування велосипедної культури в громадах Рівненської області (Громадська отранізація “Центр ініціатив “Віадук”) https://eu4csos.org/competition-applicant-2021007
  2. Ресурсний центр запобігання домашнього та гендерно зумовленого насильства , протидії торгівлі людьми. Соціальна профілактика, послуги консультування та представництва інтересів постраждалих (ГО “Центр підтримки громадських ініціатив “Чайка”) https://eu4csos.org/competition-applicant-2021014
  3. Рівне-місто, де вміють рятувати життя (ГС “Рівненський міжрегіональний медичний кластер”) https://eu4csos.org/competition-applicant-2021036

 

Просимо підтримати учасників своїм голосом та репостом!

Facebook
Telegram
Twitter
Автор
Схожі останні новини
Залишіть заявку і ми надамо Вам інформацію, яка Вас цікавить
Телефонуйте
Пишіть нам у месенджери
Заходьте
вул. Олени Кульчицької 2, Тернопіль