fbpx

Громадські активісти з Нетішина провели масштабну толоку

За ініціативи Григорія Панасюка голови організації молоді ППО ВП ХАЕС та за запрошенням активних учасників громадської організації «Успішна молодь Нетішина» 22 травня, команда прибрала територію м. Нетішин Хмельницької області.

 Загалом спільними зусиллями самих учасників заходу, у прибиранні поблизу водосховища ХАЕС зі сторони Острога, вдалося зібрати близько 60 сміттєвих мішків. І, не зважаючи на чисельну присутність і старанність який бажає  прибрати рідний край, роботи вистачило всім. Працювали з запалом, із гарним настроєм. Адже ми хочемо жити в чистоті та комфорті.

«Минулого року наша ГО організовувала велике прибирання дамби в м.Нетішині. Цьогоріч організація молоді підтримала важливу ініціативу та організувала акцію в Острозі. Разом вдається все! Головне – бажання та гарна команда однодумців!», – коментує Катерина Костецька.

Нагадуємо, що толока відбувається вже третє:  перша відбулася 15.04.2021 року на території від млина до палацу культури «Енергетик», а друга відбулася 22.04.2021 року на території на дамбі вздовж річки Горинь.

«Приємно бачити, що молодь підтримує такі ініціативи, що мами з колясками беруться за прибирання, що малеча завзято допомагає своєму татові, а студенти з усвідомленням чогось важливого приєднуються і роблять безкорисну справу», – коментує Григорій Панасюк.

Facebook
Telegram
Twitter
Автор
Схожі останні новини
Залишіть заявку і ми надамо Вам інформацію, яка Вас цікавить
Телефонуйте
Пишіть нам у месенджери
Заходьте
вул. Олени Кульчицької 2, Тернопіль