fbpx

Громадська організація “Національне об’єднання радників з питань молоді” презентувала свою команду та цілі

Рубрика Новини

22 червня команда “Нацоб’єднання радників з питань молоді” презентувала свої цілі, команду та оголосила про майбутній набір до складу.

Переглянути запис презентації можна тут: http://surl.li/chlmq  та тут – http://surl.li/chlmf

До засновників організації увійшли радники різних рівнів: Міністра, голів ОДА та ОР, міських голів та громад.

Про ідею та мету створення розповідала, зокрема, керівниця команди, Ірина Полєтуха:
“ – Нацоб’єднання радників – це перш за все професійна спільнота людей, котрі чудово розуміються та працюють з молоддю, молодіжною політикою та національно-патріотичним вихованням, мають досвід роботи і політиці та державній службі і знають, як ефективно адвокатувати потреби молоді. Також це потужна зона росту для тих, хто прагне розвиватися у згаданих напрямках і примножувати успішні приклади співпраці молоді та влади на місцях.”

До команди засновників увійшли: Ірина Полєтуха – Голова Національного об’єднання радників з питань молоді, директорка Центру розвитку соціального капіталу, радниця Міністра молоді та спорту України на громадських засадах; Ірина Лозова – позаштатна Радниця голови Вінницької обласної Ради з питань молодіжної політики, голова Координаційної ради з питань молодіжної політики при Вінницькій обласній раді; Леся Голояд – радниця міського голови Зборова з питань молоді, депутатка Зборівської міської ради та Президентка Молодіжного Конгресу Зборова; Андрій Панасюк – радник Голови Львівської обласної державної адміністрації Максима Козицького з питань молодіжної політики, Віце Президент Громадської організації “Офіс правової допомоги”; Костянтин Ліганенко – громадський радник, керівник громадської організації «НАСТУПНЕ ПОКОЛІННЯ 21», депутат Нововодолазької селищної ради ОТГ Харківської області; Максим Волович – радник міського голови Рівного, депутат Рівненської районної ради VIII скликання. Засновник ГО «Асоціація студентів МЕГУ».

У рамках презентації ГО підписала меморандум з партнером ГО “Освітньо-аналітичним центром розвитку громад”, що у Тернополі. Керівник організації Максим Черкашин поділився очікуваннями про майбутню співпрацю:
“ – Радіємо, що команда Освітньо-аналітичний центр розвитку громад долучилася до такої важливої події. Переконанні, що Нацоб‘єднання радників з питань молоді стане потужним поштовхом для розвитку якісної та системної роботи з молоддю на місцевому рівні. Готові співпрацювати та розвивати молодіжні середовища разом з сильною командою однодумців”

Вже днями організація запустить набір до команди. Слід зазначити, що цільовою аудиторією є не лише радники з питань молоді, а й усі радники, що так чи інакше уже займають таку посаду і готові займатися молодіжною політикою, а також амбасадори молодіжної роботи та ті, хто планує стати радником різного рівня, посадові особи та органи влади, самоврядування.

Facebook
Telegram
Twitter
Автор
Схожі останні новини
Залишіть заявку і ми надамо Вам інформацію, яка Вас цікавить
Телефонуйте
Пишіть нам у месенджери
Заходьте
вул. Олени Кульчицької 2, Тернопіль