fbpx

Гранти на навчання на сертифікатну програму «Good Governance»

Рубрика Новини
Школа публічного управління Українського католицького університету запрошує на 3-х модульну навчальну програму інноваційного підходу до державного управління “Good Governance”. 

Метою навчання є посилення знань з ключових напрямів нової моделі державного управління “good governance” та здобуття учасниками навчання інструментарію творення якісних змін в нашій державі.
3-х модульна навчальна програма орієнтована на представників місцевого самоврядування, органів виконавчої влади та громадських активістів, представників бізнесу, залучених у сектор Government Relations. 

У фокусі програми: прозорість та підзвітність органів влади, публічно-приватний діалог, антикорупційна діяльність, регуляторна політика, перешкоди на шляху реформ. 

На програмі викладатимуть відомі експерти-практики: Ярослав Грицак, Євген Глібовицький, Валерій Пекар, Ярослав Юрчишин та інші.

Розклад модулів: 3-5 лютого, 17-19 лютого, 3-5 березня 2022 р.
Місце проведення: Львів, вул. Стрийська 29, Центр Шептицького, УКУ
Повна вартість участі у навчальній програмі складає – 16 000 грн. Завдяки щедрій підтримці групи бостонських друзів Українського католицького університету учасники програми можуть претендувати на 50% грант на навчання для 15 осіб з оплатою в розмірі 8 000 грн.
Реєстрація на програму: https://bit.ly/3murq22
Прийом заявок на отримання гранту триває до 20 січня.
Контактна особа: Уляна Гошко
ohoshko@ucu.edu.ua 
Facebook
Telegram
Twitter
Автор
Схожі останні новини
Залишіть заявку і ми надамо Вам інформацію, яка Вас цікавить
Телефонуйте
Пишіть нам у месенджери
Заходьте
вул. Олени Кульчицької 2, Тернопіль