fbpx
Голосуйте!
00
Днів
00
Годин
00
Хвилин
00
Секунд
Голосування завершене
до закінчення голосування

Гранти «Море Можливостей» програми Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «Мріємо та діємо»

Рубрика Новини

Запрошуємо подавати сміливі, новаторські та креативні проєкти, які відповідають цілям програми «Мріємо та діємо» та сприяють розвитку лідерського потенціалу молоді (віком 10–35 років) і формують засновану на цінностях українську ідентичність.

Запропоновані заходи повинні підтримувати розширення економічних можливостей для молоді, і/або посилення громадянської активності молоді, її соціальної згуртованості, просування різноманіття та включення недостатньо представлених груп, а також покращення підходів до застосування принципів гендерної рівності та соціальної інклюзії (ГРСІ) в орієнтованих на молодь програмах.

Визначений географічний фокус для цього конкурсу включає всі регіони України без обмежень щодо географічного охоплення пропонованої діяльності, із наданням переваги проєктним ідеям, спрямованим на невеликі міста та сільську місцевість.

Конкурс на отримання даних грантів буде відкритий до 19 травня 2022 р. Подані проєкти розглядатимуться регулярно, кожних два місяці, починаючи з січня 2022 р.

Вимоги та умови можна знайти тут.

Facebook
Telegram
Twitter
Автор
Схожі останні новини
Залишіть заявку і ми надамо Вам інформацію, яка Вас цікавить
Телефонуйте
Пишіть нам у месенджери
Заходьте
вул. Олени Кульчицької 2, Тернопіль