fbpx

ГО “Освітньо-аналітичний центр розвитку громад” стала учасницею об’єднання «Вікно Відновлення»

Рубрика Новини

Наша організація “Освітньо-аналітичний центр розвитку громад” долучилася до мережі “Вікно Відновлення” за результатами open call, у якому взяли участь більш ніж 130 учасників. 

Об’єднання «Вікно Відновлення» (UA Recovery Window MediaNetwork) розпочало роботу в січні 2024 року як ініціатива семи незалежних організацій-співзасновників. Регіональні та всеукраїнські медіа, аналітичні центри об’єдналися для моніторингу і прозорого висвітлення всіх аспектів відбудови України.

Відтепер «Вікно Відновлення» — це мережа з понад 70-ти незалежних медіа, громадських організацій та аналітичних центрів.

«Вікно Відновлення» ставить собі за мету: 

  • Мережувати журналістів, експертів, лідерів громад. Створювати синергію для якісних змін. 
  • Контролювати процеси. Викривати корупцію, аналізувати витрати, проводити розслідування.
  • Пояснювати складне просто. Проводити дослідження та перетворювати експертні знання на зрозумілий план дій.
  • Розповідати локальні історії, підсвічувати проблеми як окремих людей, так і цілих регіонів.
  • Посилювати дискурс відновлення. Підкреслювати важливість потужних змін. Надавати можливості для людей та організацій, які їх створюють.

Як учасники мережі ми створимо низку актуальних матеріалів на тему відбудови, а крім того матимемо доступ до навчальних можливостей об’єднання та кроссекторальних експертів й аналітики. 

“Для нас важливо долучатися до таких ініціатив та стати частиною великих змін. Ми переконанні, що мережування, партнерство та співпраця є запорукою ефективного висвітлення процесу відбудови. Об’єднавши зусилля, ми зможемо зробити процес відновлення та відбудови більш прозорим і відкритим”, – зазначив керівник ГО “Освітньо-аналітичний центр розвитку громад” Максим Черкашин.

Усі матеріали мережі будуть доступні на окремому сайті-агрегаторі, що дозволить розширити коло наших читачів. Крім того, «Вікно Відновлення» допомагатиме в дистрибуції матеріалів на тему відбудови у соціальних мережах. 

Підписуйтеся на “Вікно Відновлення” у Facebook, Instagram та Telegram.

Завдання «Вікна Відновлення» — якісно й прозоро розповідати про відновлення усіх постраждалих регіонів на єдиній платформі, спільно адвокатувати необхідні зміни. ГО “Освітньо-аналітичний центр розвитку громад” охоче доєднується до цієї роботи. 

Facebook
Telegram
Twitter
Автор
Схожі останні новини
Залишіть заявку і ми надамо Вам інформацію, яка Вас цікавить
Телефонуйте
Пишіть нам у месенджери
Заходьте
вул. Олени Кульчицької 2, Тернопіль