fbpx

Фільм “Трансформація”: про Україну, громадянське суспільство та розбудову демократії

Рубрика Новини

Країна не змінюється за один день. Демократичне суспільство народжується і утверджується через вчинки людей. Звичайних людей, які роблять великі справи. Роблять, бо не можуть по-іншому, бо мріють, як їхні діти житимуть у вільній і демократичній країні.

Українці пройшли великий і складний шлях. Що допомогло українцям з такою великою силою протистояти лютому ворогу? Як розвиток громадських організацій та ініціатив допоміг вплинути на ситуацію?

Щоб отримати відповіді на ці запитання громадська організація “Освітньо-аналітичний центр розвитку громад” у партнерстві з студією «Файне місто» за підтримки Європейського фонду демократії (European Endowment For Democracy) розпочали зйомку фільму “Трансформація”

«Ми на прикладі п’яти вітчизняних громадських організацій покажемо, який шлях пройшла Україна за підтримки партнерів у розбудові справді демократичного суспільства. Цінності, за які ми усі боремося, вселяють віру та додають нам впевненості, що невдовзі наша Україна стане вільною та сильною державою», – розповідає Максим Черкашин, керівник ГО “Освітньо-аналітичний центр розвитку громад”

Презентація фільму “Трансформація” запланована на 15 вересня у Брюсселі (Бельгія) під час відзначення Міжнародного дня демократії.

Facebook
Telegram
Twitter
Автор
Схожі останні новини
Залишіть заявку і ми надамо Вам інформацію, яка Вас цікавить
Телефонуйте
Пишіть нам у месенджери
Заходьте
вул. Олени Кульчицької 2, Тернопіль