fbpx

Фахівців з громад навчали правильно користуватися системою ProZorro.Продажі

Днями для представників громад Рівненщини, Львівщини та Тернопільщини разом організовано онлайн-семінар «Оренда державного та комунального майна через систему ProZorro.Продажі». Як повідомляють у Рівненському регіональному офісі Програми «U-LEAD з Європою» у заході взяли участь більше 100-та учасників.

 «Наша команда провела вже чимало заходів для територіальних громад з питань оренди комунального майна. Сьогодні важливий та актуальний захід, який стосується розгляду особливостей оренди комунального майна через систему «ProZorro.Продажі». Якщо закупівлі проводитимуться не правильно, то це призведе до низки проблем. У територіальних громадах має бути налаштований процес закупівель з дотримання усіх вимог», – наголосив Руслан Сивий, керівник Рівненського регіонального офісу U-LEAD.

Робота онлайн-семінару розпочалася з презентації практичного кейсу роботи на електронній торговій системі «ProZorro.Продажі». Владислав Уривський, проєктний менеджер державного підприємства «Прозорро.Продажі»,  проаналізував функціонал кабінету користувача, включаючи створення та редагування об’єкта оренди, публікації діючих договорів та інших можливостей. Експерт не оминув увагою оголошення аукціонів,внески та платежі в орендних відносинах.

Про повноваження та алгоритм роботи комісії з розгляд у скарг та пропозицій стосовно проведення аукціонів з оренди. Цей блок питань презентував вже Олександр Мацапура,  проєктний менеджер державного підприємства «Прозорро.Продажі».

У кінцівці заходу експерти надали відповіді на додаткові запитання від представників територіальних громад та обговорили практичні моменти ведення закупівель.

Програма для України з розширення прав і можливостей на місцевому рівні, підзвітності та розвитку «ULEAD з Європою» спільно фінансується ЄС та його державами-членами Німеччиною, Польщею, Швецією, Данією, Естонією та Словенією для підтримки України на її шляху до зміцнення місцевого самоврядування. ULEAD сприяє прозорому, підзвітному та багаторівневому управлінню в Україні, яке відповідає потребам громадян, та розширює можливості громад.

Facebook
Telegram
Twitter
Автор
Схожі останні новини
Залишіть заявку і ми надамо Вам інформацію, яка Вас цікавить
Телефонуйте
Пишіть нам у месенджери
Заходьте
вул. Олени Кульчицької 2, Тернопіль