fbpx

Дві громади з Тернопільщини вийшли у фінал конкурсу «Наша громада»

Рубрика Новини

Борусуківська та Іванівська територіальні громади увійшли в число 26-ти фіналістів всеукраїнського конкурсу «Наша громада», який організований телеканалами ICTV та СТБ у партнерстві з Українським кризовим медіа-центром у рамках Програми USAID «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE).

На конкурс було подано близько 300 заявок від територіальних громад України, у тому числі з Тернопільської області –  13. У фінал вийшли 26 територіальних громад, 13 за результатами оцінюваннями експертами журі та ще 13 згідно результатів Інтеренет-голосування.

Із 21 червня до 13 серпня проходитиме третій етап конкурсу – подача форм «Детальний опис проєкту». Всі 26 учасників для проходження у третій етап мають заповнити форму та надати необхідні додаткові документи. У випадку відмови учасника надати додаткову інформацію та, відповідно, продовжувати участь у конкурсі, його місце займає наступний за рейтингом учасник. Остаточний список буде оголошений 20 червня 2021 року.

Фінальне оцінювання експертним журі форм та проєктів 26 фіналістів відбуватиметься з 14 серпня до 27 вересня. Результати оцінювання та оголошення переможця конкурсу будуть відомі 30 вересня.

Також упродовж червня-вересня телеканали ICTV та СТБ знайомитимуть українців із проєктами всіх 26 фіналістів конкурсу. Сюжети можна буде подивитися в програмах Факти ICTV та Вікна-новини

Таким чином Борсуківська та Іванівська громади продовжують боротьбу за грошовий приз у розмірі 500 тис. грн на втілення свого проєкту. Конкурс триває, а наша команда громадської організації Освітньо-аналітичний центр розвитку громад» бажає успіхів тернопільським громадам.

Facebook
Telegram
Twitter
Автор
Схожі останні новини
Залишіть заявку і ми надамо Вам інформацію, яка Вас цікавить
Телефонуйте
Пишіть нам у месенджери
Заходьте
вул. Олени Кульчицької 2, Тернопіль