fbpx

Для дрібних фермерів створили навчальний відео-курс

Рубрика Новини

Пандемія, карантин, локдаун – стали справжнім випробовування для дрібних фермерів та малих виробників. Команда громадської організації «Освітньо-аналітичний центр розвитку громад» вирішила допомогти фермерам перетворити виклики та загрози, спричиненні  COVID-19, на нові можливості для розвитку.

«Ми розпочинаємо публікацію відео-матеріалів, які є частиною навчального онлайн-курсу «Дрібні фермерські господарства – як перейти в онлайн?». Курс розроблений в рамках проєкту «Пандемія – як шанс для удосконалення роботи дрібних фермерів заходу України». Він розрахований для дрібних фермерів та малих виробників, завдяки якому вони зможуть ознайомитися з порадами експертів щодо налагодження ефективної роботи в мережі Інтернет», – розповідає Максим Черкашин, керівник громадської організації «Освітньо-аналітичний центр розвитку громад». Детальніше у відео.

В рамках курсу доступні уроки на теми:

  • Налаштування власних кабінетів на майданчику «Відкритий ринок».
  • Налаштування таргетованої реклами.
  • З соцмережами на «ти».
  • Фуд фотографія: теоретичний та практичний аспект?
  • Фінансові ресурси для представників мікро та малого бізнесу.
  • Етапи розвитку малого підприємництва та ведення бізнесу в правових рамках. Підтримка малого бізнесу державними програмами і банками.
  • Лайфхаки та варіанти пакування продуктів.

Перші відео-уроки можна переглянути на сторінці громадської організації у соціальній мережі Facebook та на каналі в YouTube.

Нагадаємо, що навчальний курс розроблений в рамках реалізації проєкту «Пандемія як шанс для удосконалення роботи дрібних фермерів заходу України».

Проєкт реалізовує громадська організація «Освітньо-аналітичний центр розвитку громад» за підтримки Міжнародного Фонду «Відродження» та Європейського Союзу в рамках гуманітарної ініціативи «Людяність і взаємодопомога».

Facebook
Telegram
Twitter
Автор
Схожі останні новини
Залишіть заявку і ми надамо Вам інформацію, яка Вас цікавить
Телефонуйте
Пишіть нам у месенджери
Заходьте
вул. Олени Кульчицької 2, Тернопіль