fbpx

Де громадські активісти можуть отримати безкоштовні консультації?

Рубрика Новини

Минулого року громадська організація «Освітньо-аналітичний центр розвитку громад» запустила проєкт «Центр розвитку громадської активності», який  направлений на підтримку громадських активістів. Проєкт працює в шести областях заходу України – Тернопільській, Івано-Франківській, Львівській, Рівненській, Хмельницькій та Чернівецькій. У команді проєкту працюють кваліфіковані експерти з різних напрямків, а в кожній області є координатори.

«Підвищити роль мешканців та якість роботи активістів у громадах – це основна ціль, яку ми ставимо перед собою. Завдяки проєкту «Центр розвитку громадської активності» громадські активісти завжди можуть розраховувати на допомогу наших експертів, які надають консультації, проводять вебінари та долучаються до тренінгів», – розповідає Максим Черкашин, керівник ГО «Освітньо-аналітичний центр розвитку громад».

У Центрі розвитку громадської активності активісти мають можливість отримати консультації з:

  • правових питань;
  • фінансового менеджменту,
  • фандрейзингу та проектного менеджменту.

Скористатися послугами та отримати консультації з низки питань можна через спеціальну форму на сайті проєкту.

«Активісти громад можуть отримати експертну допомогу з питань залучення додаткових коштів для реалізації важливих соціально-економічних та культурних проєктів на території своїх громад.  Ми допомагаємо правильно проаналізувати проблеми, які вони хочуть вирішити, визначити основні методи реалізації ідей, підібрати способи залучення грантових коштів та проєктів. В процесі роботи з донорами, громади можуть отримати консультації з питань комунікації, заповнення аплікаційних форм та проєктних заявок, етапів реалізації проєктів, звітності. Крім того, центр надає підтримку в роботі з іноземними донорами, консультації з пошуку та підбору партнерів», – коментує Оксана Качурівська, експертка проєкту із залучення ресурсів для розвитку громад, співпраці з міжнародними партнерами та донорськими організаціями.

Зазначимо, що кожного місяця команда проєкту також публікує дайджест актуальних грантових можливостей.  

У рамках проєкту вже були проведені ряд форумів та тренінгів направлених на покращення навиків з питань проектного менеджменту, комунікації та інших тем. Невдовзі відбудеться форум, який буде присвячений створенню та розвитку коаліцій громадських організацій.

Проєкт реалізовує громадська організація «Освітньо-аналітичний центр розвитку громад», за підтримки Європейського фонду за демократію (EED).

Facebook
Telegram
Twitter
Автор
Схожі останні новини
Залишіть заявку і ми надамо Вам інформацію, яка Вас цікавить
Телефонуйте
Пишіть нам у месенджери
Заходьте
вул. Олени Кульчицької 2, Тернопіль