fbpx

Дайджест грантових можливостей у вересні

Рубрика Новини

Команда Центру розвитку громадської активності продовжує публікувати щомісячний дайджест актуальних грантових можливостей для громадського сектору та органів місцевого самоврядування.  

Наша експертка проєкту із залучення ресурсів для розвитку громад, співпраці з міжнародними партнерами та донорськими організаціями Оксана Качурівська підготувала добірку грантових можливостей у вересні 2020 року.

Ознайомитися з дайджестом можна за цим посиланням.

Нагадаємо, що проєкт «Центр розвитку громадської активності» охоплює шість областей України – Тернопільську, Івано-Франківську, Львівську, Рівненську, Хмельницьку та Чернівецьку. У рамках проєкту будуть проведені ряд форумів та тренінгів направлених на покращення використання інструментів участі у громадах та інших тем. Для громадських активістів будуть надаватися консультації з правових питань, фінансового менеджменту, фандрейзингу та з питань написання проєктних заявок. Також буде здійснюватися супровід по підготовці документів для реєстрації громадської організації та розвитку її інституційної спроможності.

Проєкт реалізовує громадська організація «Освітньо-аналітичний центр розвитку громад», за підтримки Європейського фонду за демократію (EED).

Facebook
Telegram
Twitter
Автор
Схожі останні новини
Залишіть заявку і ми надамо Вам інформацію, яка Вас цікавить
Телефонуйте
Пишіть нам у месенджери
Заходьте
вул. Олени Кульчицької 2, Тернопіль