fbpx

Чернівці: створюємо список відповідальних вчинків разом

Рубрика Новини

А ми продовжуємо відкривати реєстрацію для громадян, які хочуть зробити внесок у те, щоб відповідальності навколо стало більше! Цього разу пропонуємо взяти участь у створенні списку відповідальних вчинків жителів Буковини, котрі змінюють на краще як своє життя, так і життя своєї сім’ї, громади, міста.

Що робити?
– мати бажання поширювати культуру відповідальності;
– заповнити форму до 7 вересня  https://bit.ly/37PgKTX

Коли? 8 та 15 вересня в онлайн форматі відбудуться дві фасилітовані сесії (групове заняття, під час якого учасники разом генерують ідеї). Перша (8 вересня) – для формування переліку вчинків, а друга (15 вересня) – щоб узгодити спільне розуміння їхнього змісту. Протягом двох подій ми разом створимо списки вчинків, які шляхом рейтингового голосування будуть зведені в один масштабний список.

Цей список разом із списками 19-ти інших міст надалі стане основою для об’єднаного загальноукраїнського списку. З нього за допомогою голосування буде обрано топ-100, а разом з нашим медійним партнером The Ukrainians ми створимо 10 яскравих відео-історій та інтерв’ю про приклади відповідальних вчинків громадян нашої країни, щоб надихнути інших поширювати культуру відповідальності.

Якщо у вас виникнуть питання, пишіть на пошту ua100actions@gmail.com.

Незабаром ми анонсуємо пошук мешканців інших 19 міст (найближчі у вересні – Київ, Суми, Дніпро, Сєвєродонецьк), тож дочекайтесь свого.
___
Проєкт «100 ВЧИНКІВ ВІДПОВІДАЛЬНИХ ГРОМАДЯН» виконує Центр демократії та верховенства права у партнерстві з Національним Демократичним Інститутом (НДІ), в рамках програми «Відповідальна та підзвітна політика в Україні» (U-RAP), за фінансової підтримки Агентства США з Міжнародного розвитку (USAID).

Медійний партнер проєкту «100 ВЧИНКІВ ВІДПОВІДАЛЬНИХ ГРОМАДЯН» – the Ukrainians Media.

Джерело – Громадський простір

Facebook
Telegram
Twitter
Автор
Схожі останні новини
Залишіть заявку і ми надамо Вам інформацію, яка Вас цікавить
Телефонуйте
Пишіть нам у месенджери
Заходьте
вул. Олени Кульчицької 2, Тернопіль