fbpx

Career Hub пропонує українцям за кордоном пройти безкоштовні кар’єрні онлайн-консультації

Рубрика Новини

Центр “Розвитку КСВ” і експертна платформа Career Hub розпочинають соціальний проєкт “Career Counselling for Ukrainians” (“Кар’єрне консультування для українців”)мета якого – допомогти українцям за кордоном знайти роботу та запланувати кар’єру спільно з професійними кар’єрними консультантами і HR-фахівцями зі всієї Європи. Консультації надаватимуться українцям протягом травня.

“До війни Career Hub, як експертна платформа можливостей, залучали найкращих консультантів, топ-менеджерів і менторів країни для роботи з  українською молоддю з метою працевлаштування. Наші консультанти надали близько 700 кар’єрних консультацій більше ніж 450 молодим людям. Враховуючи нагальні потреби сьогодення, було прийнято рішення започаткувати проєкт надання консультацій українцям, які наразі перебувають за кордоном”, – Марина Саприкіна, керівниця Центру «Розвиток корпоративної соціальної відповідальності»

З початку російсько-української війни до країн Європейського Союзу емігрувало майже 5 мільйонів українців. Серед викликів, які стоять перед вимушеними переселенцями є наступні: відсутність нетворкінгу, незнання країни та можливостей, незнання мови, відсутність необхідної інфраструктури для переселенців з дітьми. Що робити в таких ситуаціях, з чого почати пошук нового місця роботи, які можливості перекваліфікації існують, як навчитися новому – на ці питання зможуть відповісти консультанти проєкту.

Якщо ви потребуєте допомоги з працевлаштуванням за кордоном, порад та рекомендацій з формування професійної кар’єри та/або зміни професії (сфери професійної діяльності), або хочете усвідомити власний потенціал та набути необхідних навичок, тоді ми радо запрошуємо вас пройти кар’єрну конусльтацію.   

Що пропонує  проєкт “Career Counselling for Ukrainians”  українцям у Європі? 

  • можливість поспілкуватися з фахівцями з питань професійної адаптації, розвитку та працевлаштування;
  • отримати інформацію про платформи з працевлаштування та відкриті вакансії;
  • дізнатися про програми підтримки для українців за кордоном (курси, менторство);
  • отримати моральну підтримку у складній життєвій ситуації, перебуваючи в іншій країні.

Для участі потрібно зареєструватися у формі, коротко описавши свій запит.  

Реєстрація відкрита протягом усього травня місяця, запити розглядатимуться в порядку надходження.

Контактна особа: Анастасія Голотенко, координаторка спільноти Career Hub,  E-mail: ag@csr-ukraine.org.

Про організацію та платформу:

Центр «Розвиток КСВ» (CSR Ukraine) – експертна організація в Україні, що об’єднує понад 40 великих компаній, спільно з якими вже десять років просуває принципи сталого ведення бізнесу та соціальної відповідальності, реалізує власні соціальні проєкти, надає консультації, проводить семінари та тренінги з КСВ питань та звітів як для приватних компаній, так і для державних органів влади. Пріоритети Центру: розвиток КСВ, кар’єрних навичок серед молоді, STEM освіти і популяризація науки і технологій серед дівчат.

Career Hub – експертна платформа Центру “Розвиток КСВ” з кар’єрного консультування та працевлаштування, що має на меті сприяти кар’єрному розвитку молоді – від школи до успішної реалізації у професії. Серед основних напрямів діяльності: розробка буклетів та уроків про кар’єру для школярів “Карта професій“, ініціатива Пакт заради молоді-2020, програма розвитку навичок Skills Lab та надихаючі проекти для школярів та молоді на тему планування кар’єри. 

 

Джерело – Громадський простір

Facebook
Telegram
Twitter
Автор
Схожі останні новини
Залишіть заявку і ми надамо Вам інформацію, яка Вас цікавить
Телефонуйте
Пишіть нам у месенджери
Заходьте
вул. Олени Кульчицької 2, Тернопіль