fbpx

Алея громадських організацій: як стати її учасником?

Рубрика Новини

З початком повномасштабного вторгнення в Україну громадські організації стали одними з перших, хто долучився до створення гуманітарних штабів, організації зборів для потреб армії, допомоги українцям релокуватись на відносно-безпечні території нашої держави.

Сьогодні громадські організації не втомлюючись працюють на пришвидшення перемоги України. А після того, як ми здолаємо ворога – спільними зусиллями будемо відбудовувати нашу державу.

Міжнародний музичний фестиваль «Faine Misto Festival» активно сприяє розвитку громадянського суспільства в Україні, тому на території фестивалю буде організована окрема локація для ГО.

Якщо вашій громадській організації є що сказати Файним Людям, продемонструвати свою роботу, поділитись планами та здобути нових прихильників – заповнюйте анкету. Ми будемо раді бачити вашу громадську організацію на “Алеї громадських організацій”, та почути вашу історію.

“Алея громадських організацій” – це місце, де громадські організації зможуть у зручній та цікавій формі, інтерактивно презентувати свою активність для учасників фестивалю.

Дедлайн реєстрації: 27 червня

Якщо ви успішно проходите відбір, вам надається простір в наметі розміром 3х3м на території фестивалю Faine Misto. (проживання/харчування/проїзд не оплачується!).

Орієнтовний час роботи “Алеї громадських організацій”:

  • 28 липня – з 15:00 до 19:00
  • 29 липня – з 12:00 до 16:00
  • 30 липня – з 12:00 до 16:00

Демонстрація діяльності має бути інтерактивною та безпечною.

Подати заявку на участь у Алеї громадських організацій можна за посиланням: https://fainemisto.com.ua/aleya-gromadskyh-organizaczij

Facebook
Telegram
Twitter
Автор
Схожі останні новини
Залишіть заявку і ми надамо Вам інформацію, яка Вас цікавить
Телефонуйте
Пишіть нам у месенджери
Заходьте
вул. Олени Кульчицької 2, Тернопіль