fbpx

Активісти із Закарпаття отримали консультацію

Рубрика Новини
Команда ГО “Освітньо-аналітичний центр розвитку громад” 11 вересня 2023 року провела онлайн-консультацію для представників екологічної ініціативи з порятунку Вільшанського водосховища та заказника Берег Закарпатського Моря “ Chysto.de

Chysto.de вже сьогодні робить чимало цікавих проєктів у галузі екології, проте, члени команди прагнуть постійного зростання та удосконалення! Протягом спілкування вдалось обговорити питання, які стосувались ведення бухгалтерії громадською організацією, особливості звітування перед контролюючими органами та донором.

Керівник ГО «Освітньо-аналітичний центр розвитку громад» Максим Черкашин розповів досвід організації при співпраці з вітчизняними та іноземними партнерами, вимоги до складання бюджету та звітування. Заступниця керівника ГО «Освітньо-аналітичний центр розвитку громад» Ірина Масло детально розкрила тему підготовки бюджету та фінансової звітності для громадської організації.

Пам’ятайте, якщо ви працюєте в громадському секторі і потребуєте консультації з питань проєктного менеджменту, фінансів чи певних юридичних процесів, ми завжди готові допомогти.

Ця консультація надавалася в рамках проєкту «Зміцнення спроможності ОГС у західних областях України», який реалізовує ГО «Освітньо-аналітичний центр розвитку громад» за підтримки ІСАР Єднання у межах проєкту «Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства».
Facebook
Telegram
Twitter
Автор
Схожі останні новини
Залишіть заявку і ми надамо Вам інформацію, яка Вас цікавить
Телефонуйте
Пишіть нам у месенджери
Заходьте
вул. Олени Кульчицької 2, Тернопіль