fbpx

Академія правозахисниць “ЮрФем”

Рубрика Новини

Запрошуємо стати учасницею “Академії правозахисниць “ЮрФем” – першої в Україні повноцінної навчальної гендерно-правової програми для юристок та адвокаток!

  • 7 модулів (пт-нд)
  • вересень 2022 – квітень 2023
  • м. Львів, Україна
  • 2 групи по 30 осіб кожна

Академія покликана об’єднати юристок зі всієї України, які опісля зможуть надавати якісну гендерно чутливу правову допомогу потерпілим від гендерно зумовленого насильства (ГЗН), зокрема від сексуального насильства, у тому числі повʼязаного з конфліктом (СНПК), а що основне – формувати позитивну судову та правоохоронну практику у цих справах.

Війна росії проти України лише зумовила необхідність підтримки правозахисниць та посилення їхніх компетенцій. 7-модульне навчання не лише дозволить вміло використовувати національні і міжнародні механізми захисту від дискримінації та ГЗН, але й обʼєднає вас з іншими правозахисницями в одному ціннісному орієнтирі. Вас чекатимуть інтерактиви, кейс-стаді, симуляції!

Зареєструватись: https://jurfemosvita.com/academy/ 

Реєстрація до 01.09.2022 р.

До участі запрошуються юристки та адвокатки, що працюють або планують працювати у напрямку захисту від дискримінації та ГЗН.

  • Кількість учасниць є обмеженою;
  • Участь в Академії є безплатною (навчання, проживання, харчування, матеріали  покриваються організаторками).

Програма та деталі на сайті: https://jurfemosvita.com/academy/ 

*Проєкт реалізується ГО «Асоціація жінок-юристок України «ЮрФем» в партнерстві з Болгарським фондом гендерних досліджень (BGRF) за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Facebook
Telegram
Twitter
Автор
Схожі останні новини
Залишіть заявку і ми надамо Вам інформацію, яка Вас цікавить
Телефонуйте
Пишіть нам у месенджери
Заходьте
вул. Олени Кульчицької 2, Тернопіль