fbpx

“Академія адвокації” для ВПО в Закарапатській області

Рубрика Новини
МістоУжгород

Агов, друзі!  Наша команда “Єднання заради дії” вирішила вам підкинути подарунок під ялинку якраз перед самими святами. З новим роком, стартуємо з новими можливостями для вас! Читайте нижче:

Ну що ж, наші відважні герої стоять на фронті нашої свободи, а ми тим часом зміцнюємо тил. Говорити про питання і виклики, які зараз постали перед ВПО дуже важливо, а ще важливіше знати як адвокатувати свої права, щоб ці виклики долати. Саме це ми хочемо запропонувати вам на нашому новенькому форматі “Академія адвокації”.

Що таке “Академія адвокації”?

Це триденний інтенсив, який має на меті розвинути та зміцнити навички адвокації для просування прав та інтересів ВПО. Тут ви дізнаєтеся про різні інструменти адвокатування як дії на захисті суспільних інтересів, розглянете різні підходи до адвокації, а також зрозумієте яке місце вона займає у вашій діяльності. Академія буде дуже практичною і разом ми пройдемо важливі цикли підготовки адвокаційних та правозахисних активностей, тому після закінчення програми у вас будуть напрацьовані готові плани, які ви зможете втілити у життя.

Хто наші учасники? Ми запрошуємо до участі команди громадських організацій, ініціативних груп, групи ВПО та приймаючих громад, активістів/ок, які працюють з ВПО і вже мають певний бекграунд в адвокації, а також конкретні задачі для захисту і просування інтересів ВПО на локальному або національному рівнях. Команди повинні складатися з не менше 2 осіб і не більше 5.

Що робити, якщо у мене немає команди? Ви можете подати індивідуальну заявку і ми спробуємо об’єднати вас у команду однодумців.

Що ми пропонуємо?

  • Насичену та інтенсивну триденну програму з інтерактивними сесіями.
  • Покращити розуміння адвокації як інструменту впливу на прийняття владних рішень.
  • Можливість розробити план адвокаційної активності, який буде готовий до втілення.
  • Стати частиною мережі активних людей, які просувають права та інтереси ВПО в Україні та сприяють соціальним змінам у громаді.
  • Бути змінотворцями і наближати нашу країну до перемоги.
  • Податися на грантове фінансування вашої адвокаційної активності.

Які критерії відбору?

  • У вас і вашої команди є досвід у сфері адвокації, захисті прав людини, захисту інтересів громадян чи вразливих груп громадського представництва та самоврядування.
  • Ви працюєте з проблемами і викликами ВПО, маєте ідеї як їх вирішувати і готові до їхнього втілення.
  • Ви проживаєте в  Закарпатській області.
  • У вас є сильне бажання створити належні умови для інтеграції ВПО.
  • Ви завжди в курсі подій своєї громади і знаєте чим вона живе.
  • Хочете прокачати свої навички в адвокації, ефективній комунікації, соціальній згуртованості, лідерстві та навчати інших.

А коли дедлайн? Дедлайн подачі заявок – 9 січня 23:59, 2023. Посилання на анкету тут.

Джерело – Громадський простір

Facebook
Telegram
Twitter
Автор
Схожі останні новини
Залишіть заявку і ми надамо Вам інформацію, яка Вас цікавить
Телефонуйте
Пишіть нам у месенджери
Заходьте
вул. Олени Кульчицької 2, Тернопіль