fbpx

28 підприємців з Тернопільської громади вдосконалять свій бізнес

Рубрика Новини

У рамках ініціативи «Соціально-економічна адаптація малих та середніх підприємств» невдовзі відбудуться тренінги для представників малого та середнього бізнесу Тернопільської територіальної громади.  За результатами конкурсного відбору для офлайн-участі в заходах відібрані 28 підприємців, які отримали відповідні офіційні листи-підтвердження та невдовзі пройдуть комплексне навчання у місті Тернополі.

Ініціативу реалізовують у партнерстві Тернопільська міська рада, громадська організація «Освітньо-аналітичний центр розвитку громад» та Тернопільське регіональне відділення Асоціації міст України в рамках проєкту «EU4Business: конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП», що спільно фінансується Європейським Союзом та урядом Німеччини, і реалізується німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.

Учасники проєкту отримають нові знання, необхідні для підтримки бізнесу та його адаптації до нової реальності, включаючи написання бізнес-планів, використання сучасних ІТ-технологій та залучення зовнішніх ресурсів для власного розвитку. В рамках тренінгів будуть розглянуті важливі питання для впровадження онлайн-продажів, зокрема, СММ, таргетована реклама в інтернеті, мережування та налагодження зв’язків з партнерами.

«З учасниками проєкту працюватимуть кваліфіковані тренери, які допоможуть підприємцям напрацювати ефективний механізм для розвитку їхнього бізнесу в теперішніх умовах. Пандемія показала, що малий та середній бізнес не був готовим до нових викликів. Завдяки участі в проєкті підприємці здобудуть необхідні навики роботи з сучасними ІТ-майданчиками, налагодять процес продажів та отримають часткове фінансування на реалізацію їхніх бізнес-планів», – розповідає Максим Черкашин, керівник ГО «Освітньо-аналітичний центр розвитку громад».

Також кожен учасник проєкту отримає допомогу у створенні власного кабінету на майданчику «Відкритий ринок» та матиме можливість використати  таргетовану рекламу для своєї продукції.

За результатами навчань на конкурсній основі буде обрано п’ять найкращих бізнес-планів, які частково профінансуються.

Проєкт «EU4Business: конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП» реалізує за дорученням ЄС та уряду Німеччини Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH. Мета проєкту – створення кращих умов для розвитку українських малих і середніх підприємств, підтримка інновацій та стимулювання експорту, що є шляхом до сталого й рівномірного економічного зростання. У межах підходу Team Europe проєкт також сприятиме відновленню України від наслідків COVID-19.

Facebook
Telegram
Twitter
Автор
Схожі останні новини
Залишіть заявку і ми надамо Вам інформацію, яка Вас цікавить
Телефонуйте
Пишіть нам у месенджери
Заходьте
вул. Олени Кульчицької 2, Тернопіль