fbpx

Гримайлівська селищна громада стала учасницею проєкту «Західноукраїнський хаб громадської активності»

Рубрика Новини

На адресу громадської організації “Освітньо-аналітичний центр розвитку громад” надійшло 15 заявок від територіальних громад, які виявили бажання стати учасницями проєкту. За результатами оцінювання поданих анкет перемогу здобула команда з Гримайлівської селищної громади.

За умовами конкурсу учасницею проєкту могла стати лише одна територіальна громада з Тернопільської області. При оцінюванні заявок особлива увага зверталася на необхідність експертної підтримки ініціатив від громадських активістів та на мотивацію громади взяти участь в проєкті.

Вже невдовзі у Гримайлівській  громаді буде проведений дводенний тренінг щодо інструментів участі громадськості, управління проєктами, фандрайзингу та ефективної комунікації. Також учасники заходу отримають менторство у підготовці проєктів та фінансування одного проєкту, який буде обраний на конкурсній основі, у сумі еквівалентній 500 USD

“Вітаємо Гримайлівську громаду з перемогою в конкурсі. Невдовзі з командою, яка реєструвалася на конкурс, зв’яжуться наші менеджери для уточнення всіх деталей. Громади Тернопільщини, які не стали учасницями проєкту, не розчаровуйтеся – попереду буде ще чимало заходів, в яких ви зможете взяти участь”, – зазначив Максим Черкашин, керівник ГО “Освітньо-аналітичний центр розвитку громад”.

Анологічні конкурси оголошуватимуться щокварталу для однієї з восьми областей – Львівської, Тернопільської, Рівненської, Волинської, Закарпатської, Хмельницької, Чернівецької та Івано-Франківської.

Захід проходитиме в рамках проєкту Західноукраїнський хаб громадської активності, який команда громадської організації «Освітньо-аналітичний центр розвитку громад» реалізовує за підтримки фонду NED.

Facebook
Telegram
Twitter
Автор
Схожі останні новини
Залишіть заявку і ми надамо Вам інформацію, яка Вас цікавить
Телефонуйте
Пишіть нам у месенджери
Заходьте
вул. Олени Кульчицької 2, Тернопіль