fbpx

У Києві навчатимуть журналістів та активстів з усієї України

Міжнародна організація «Інститут висвітлення війни та миру» (Institute for War and Peace Reporting) запрошує активістів та журналістів з усіх регіонів України подати заявки на участь у триденному тренінгу у Києві, присвяченому розробці проектних ідей та партнерських проектів, спрямованих на збільшення прозорості та підзвітності влади, боротьбу з корупцією, адвокацію змін на місцевому рівні, посилення участі громадян у розвитку місцевої громади, громадського контролю бюджетних коштів та майна громади й моніторинг реформ, що мають регіональний вимір

Тренінг відбудеться 16-18 липня 2021 року (п’ятниця – неділя) у місті Києві. Мета тренінгу – допомогти учасникам з громадських та медійних організацій краще планувати та розвивати свої проектні ідеї, відстежувати показники ефективності проектів, оновити знання щодо актуальних можливостей громадського контролю на місцях, а також створити поле для обміну досвідом, подальшої співпраці і комунікації між активістами.

До участі запрошуються представники організацій громадянського суспільства та журналісти з усіх регіонів України. Група учасників тренінгу формується на конкурсних засадах.

Подати заявку можна до 6 липня 2021 року (вівторка) включно. Участь у тренінгу є безкоштовною. Передбачені кава-паузи та обіди. Учасникам з інших міст пропонується проживання в готелі та передбачена компенсація витрат на проїзд.

Організатори повідомлять запрошених учасників про участь не пізніше 8 липня 2021 року. Ваші запитання надсилайте на ukraine@iwpr.net. Якщо ви не знайдете посилання на онлайн-заявку безпосередньо при цьому анонсі, надішліть запит на цю електронну пошту.

Facebook
Telegram
Twitter
Автор
Схожі останні новини
Залишіть заявку і ми надамо Вам інформацію, яка Вас цікавить
Телефонуйте
Пишіть нам у месенджери
Заходьте
вул. Олени Кульчицької 2, Тернопіль