fbpx

Роз’яснюємо особливості реєстрації громадських організацій в умовах воєнного стану

Рубрика Новини
Понад 40 активістів та активісток стали учасниками вебінару «Все про реєстрацію громадської організації», який організувала наша команда в рамках проєкту «Зміцнення спроможності ОГС у західних областях України».
З учасниками працював Василь Марцинкевич, начальник відділу державної реєстрації громадських формувань у Тернопільській області Управління державної реєстрації Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції.
Експерт проаналізував законодавче регулювання створення громадських організації та розповів про особливості процесу реєстрації. Були наведені приклади документів, які необхідні для вчення реєстраційних дій – заява, протокол установчих зборів, відомості про керівні органи, статут, опис структури власності тощо.
Фахівець наголошував на важливості чіткого дотримання вимог щодо пакету документів, необхідного для реєстрації громадської організації.
Учасникам заходу були надіслані зразки документів, які полегшать їм підготовку в реєстрації громадської організації.
Нагадаємо, що наша команда надає низку консультацій з правових, фінансових та інших питань, які стосуються діяльності громадських організацій. Якщо у вас є запитання – ми завжди готові допомогти.
Захід відбувався в рамках проєкту «Зміцнення спроможності ОГС у західних областях України», який реалізовує ГО «Освітньо-аналітичний центр розвитку громад» за підтримки ІСАР Єднання у межах проєкту «Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства».
Цей проєкт реалізовує ГО «Освітньо-аналітичний центр розвитку громад» за підтримки ІСАР Єднання у межах проєкту «Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства», що реалізується ІСАР  Єднання у консорціумі з Українським незалежним центром політичних досліджень (УНЦПД) та Центром демократії та верховенства права (ЦЕДЕМ) завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку. Зміст публікації не обов’язково відображає погляди ІСАР Єднання, погляди Агентства США з міжнародного розвитку або Уряду США.
Facebook
Telegram
Twitter
Залишіть заявку і ми надамо Вам інформацію, яка Вас цікавить
Телефонуйте
Пишіть нам у месенджери
Заходьте
вул. Олени Кульчицької 2, Тернопіль