fbpx

Представники громадських організацій вивчали особливості податкового звітування

Рубрика Новини
Сьогодні відбувався вебінар з податкової звітності громадських організацій. Подію організувала наша команда у партнерстві з Головним управлінням ДПС у Тернопільській області, фахівці якого надали детальні роз’яснення щодо підготовки та подання звітів.

З учасниками вебінару працювали представники управління – Ольга Кондратюк та Галина Теличин. Експертки роз’яснили, що громадські, благодійні та інші організації після включення до Реєстру неприбуткових установ та організацій не є платниками податку на прибуток підприємств.
Наголошувалося, що неприбуткові підприємства, установи та організації подають звіт про використання доходів (прибутків) неприбуткової організації та річну фінансову звітність за встановленою формою.

Фахівчині розповіли про структуру звітних документів та терміни їх подання. Приділялася увага аналізу законодавчої бази, яка регулює процес звітування та визначає конкретний перелік документів.

Учасники заходу мали можливість задавати запитання, на які фахівці ДПС надавали детальні роз’яснення. Радіємо, що нам вдалося створити комунікаційний майданчик для подібних обговорень.

Вкотре дякуємо Головному управлінню ДПС у Тернопільській області за співпрацю. Ваша готовність ділитися важливою інформацію з громадськими активістами та активістками допомагає їм готувати більш якісні звіти про свою діяльність.
Невдовзі ми опублікуємо запис вебінару, де всі бажаючі зможуть почерпнути для себе важливу та корисну інформацію щодо подання податкової звітності.
__________________
Захід відбувся в рамках проєкту «Зміцнення спроможності ОГС у західних областях України», який реалізовує ГО «Освітньо-аналітичний центр розвитку громад» за підтримки ІСАР Єднання у межах проєкту «Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства».
Facebook
Telegram
Twitter
Залишіть заявку і ми надамо Вам інформацію, яка Вас цікавить
Телефонуйте
Пишіть нам у месенджери
Заходьте
вул. Олени Кульчицької 2, Тернопіль