fbpx

Ветеран Назар Бойко повернувся із фронту і відкрив у Тернополі ресторан паназійської кухні

Рубрика Новини

Наш матеріал – про Назара Бойка військовослужбовця із Тернополя. Хлопець упродовж майже 15 років служив у збройних силах, виконував бойові завдання у багатьох гарячих точках фронту, за часів АТО, ООС та повномасштабного вторгнення. Після демобілізації він відкрив у собі підприємницькі здібності. І створив ресторан паназійської кухні у Тернополі, який вже встиг здобути популярність серед місцевих жителів.

Назар Бойко – ветеран із Тернополя. Свій шлях у військовій справі почав ще у підлітковому віці, коли після закінчення дев’ятого класу вступив до військового ліцею. Вже тоді він усвідомив, що хоче присвятити своє життя Батьківщині. Протягом своєї військової кар’єри Назар виконував різноманітні бойові завдання у зоні антитерористичної операції (АТО), під час операції Об’єднаних сил (ООС) та повномасштабного вторгнення.

Після звільнення із лав збройних сил Назар вирішив спробувати себе у бізнесі. Разом із братом він відкрив ресторан паназійської кухні у Тернополі, який став одним із небагатьох таких закладів у місті. Хоча, зізнається, відкриття ресторану виявилося складнішим завданням, ніж він очікував.

Ми розуміли, що у нас буде багато роботи, багато нюансів, підводних каменів, але реально було важче ніж ми очікували. Головне результат і те що ми його відкрили запустили і це найважливіше. Чому саме паназійська кухня, тому що хотіли у Тернополі дати нашим людям, щось нове і цікаве, те чого реально мало.
Паназійська кухня включає в себе об’єднання різних кулінарних традицій східних країн, таких як: В’єтнам, Таїланд, Індонезія та інших. У стравах цих країн одночасно поєднуються декілька смаків: солодке, солоне, кисле, гірке, та ще з цілим букетом різноманітних прянощів. Назар розповідає, Так як Тернопіль місто невелике, то перед ним та його партнером по бізнесу стоїть завдання: заохочення постійних клієнтів.

Ресторан паназійськоі кухні працює лише менше місяця, але вже має своїх вдячних клієнтів. Саме їхні позитивні відгуки, переконує Назар, – найкраща нагорода за всі зусилля, вкладені в ресторанну справу.

Люди, які нас відвідують 98% дуже задоволені, дякують, хвалять наш заклад усім задоволені нашою кухнею. Кажуть, що смачно, гарний інтер’єр, типу затишно, бо в нас так тиха спокійна атмосфера в ресторані, де можна спокійно собі відпочити, смачна азійська кухня і реально більшість людей дуже задоволені.

Ми створили цей матеріал як учасник Мережі “Вікно Відновлення”. Все про відновлення постраждалих регіонів України дізнавайтеся на єдиній платформі https://recovery.win/

 

 

Facebook
Telegram
Twitter
Автор
Схожі останні новини
Залишіть заявку і ми надамо Вам інформацію, яка Вас цікавить
Телефонуйте
Пишіть нам у месенджери
Заходьте
вул. Олени Кульчицької 2, Тернопіль